Nu får vi ordning på företagsklimatet i Sundsvall

Moderata Företagarrådet i Sundsvall arbetar för att underlätta och förenkla för Sundsvalls företagare.

Moderaterna har alltid varit ett företagarvänligt parti som värnar om fri företagsamhet, entreprenörskap och innovationer. Vi arbetar ständigt för att förbättra vår politik med inriktningen att det ska bli enklare, smidigare och billigare för företag att växa och anställa.

Företagarrådet är ett initiativ från Moderaterna som snart finns i landets alla kommuner. I Sundsvall arbetar rådet tillsammans med flera företagare från olika branscher.


Företagarrådet i Sundsvall

Moderata Företagarrådet i Sundsvall syfte är att underlätta för dig som företagare i din vardag. Vi är måna om företagarnas arbetsvillkor, vi vill att allt ska bli smidigare, enklare och bättre.

Vi träffas några gånger per år där vi arbetar med olika frågeställningar, frågor som företagarna väljer att ta upp. Syftet är att få reda på hur det är att driva företag i Sundsvall och hitta förbättringsmöjligheter som kan underlätta för företagarna i det förändringsarbete som ständigt pågår i kommunen. På det politiska planet är syftet att vi vill vara en konstruktiv röst som bygger framåt för att göra vår politik bättre, bland annat att minska regelkrånglet.

Företagarrådet arbetar inte med enskilda ärenden utan med allmänpolitiska frågor.


Kontaktuppgifter

Eva Nyh Hederberg, ordförande Företagarrådet i Sundsvall
Tel: 070-280 34 35